Вступ до кібербезпеки - ЗДІА

Запорізький національний університет

course_img

Description

УВАГА! РЕЄСТРАЦІЯ НА КУРС ЗАКРИТА!

В межах STEM-весни 2018 Програма Академій Cisco пропонує вчителям інформатики разом зі своїми учнями долучитися до вивчення курсу «Вступ до кібербезпеки» українською мовою.

«Вступ до кібербезпеки» - це курс програми академій Cisco, розрахований на 15 навчальних годин та доступний українською мовою. Детально про курс за посиланням.

Всі учасники заходу отримають доступ до мультимедійних матеріалів курсу. Лекції за розділами курсу прочитають викладачі, які викладають кібербезпеку студентам у провідних університетах України.

Онлайн-уроки відбудуться кожен вівторок з 27 березня по 24 квітня о 14:20. Тривалість уроку – 45-55 хвилин.

Завершення курсу 30 квітня 2018 р. Всі учасники отримають сертифікати про успішне завершення курсу «Вступ до кібербезпеки» за умови складання фінального тесту не нижче ніж на 60% та заповнення анкети «End of Course Feedback» (Відгук про курс).


При реєстрації необхідно дотримуватися наступних ВИМОГ:

1. Ім’я та прізвище вводити латинськими літерами, використовуючи сервіс транслітерації міграційної служби України. І ТІЛЬКИ У ВКАЗАНІЙ ПОСЛІДОВНОСТІ: спочатку ІМ'Я потім ПРІЗВИЩЕ.

2. Не приймаються електронні скриньки заборонених в Україні доменів (наприклад, .ru, yandex). Приготуйте заздалегідь скриньку у прийнятному домені (наприклад, у @gmail.com, або на одному з українських поштових сервісів).

3. Необхідно вводити офіційну назву навчального закладу. При чому всі реєстранти з одного навчального закладу мають вводити назву однаково (однотипно).

Увага! Особи, які не виконали ці умови, сертифікати не отримують.

Course Details

ZSEA_Int2CS_2

Introduction to Cybersecurity (Український - 2.00)

04 Mar - 15 May 2018

Olena Domotenko, Nataliia Poliakova

Реєстрація для слухачів з областей Хмельницька, Чернігівська, Одеська. Підтримку курсу виконує Запорізька державна інженерна академія

Enroll now

Course has ended