Навчання ніколи не припиняється

Коли ви хочете викладати та навчатися дистанційно під час поточної глобальної пандемії, дозвольте нам допомогти. Викладачі, ми можемо допомогти вам продовжувати спілкуватися зі своїми учнями. Студенти, ми можемо допомогти вам продовжити навчання.

Слухайте особисте повідомлення від Лаури Кінтани, віце-прем'єр-міністра з Академії мережевих мереж Cisco.

Переглянути відео

 


Cisco приносить свої колективні ресурси, технології та досвід, щоб допомогти вам. Для Cisco створено постійне з'єднання та співпрацю в будь-якій точці світу! Ми вітаємо всіх партнерів, установ та студентів Cisco Networking Academy - разом з новими для Cisco - використовувати ці інструменти.

 

Тому що спільна робота об’єднує нас у добрі та складні часи.

Existing instructors image

Нинішні освітяни

Перехід до дистанційного навчання!

Ми покажемо вам, як отримати потрібну технологію, створити навчальний простір і розпочати хостинг лекцій з будь-якого місця. Все, що вам потрібно зробити - це завантажити технологію Webex Cisco; вивчити кращі практики, приєднавшись до вебінару, а потім переглянути деякі поради щодо викладання.

Prospective instructors image

Перспективні вихователі

Приймайте навчання в Інтернеті та працюйте з будь-якого місця!

Ми озброюємо вас найкращою в класі навчальною програмою, платформою та ресурсами. Таким чином, ви можете пробити стіни класної кімнати та досягти більшості учнів. Інструктор, Стефані Гарві, каже, що вона проводить сеанси в прямому ефірі зі своїми студентами один-два рази на тиждень з Аляски. Ви теж можете.

Students image

Студенти

Підготуйтеся до дистанційного навчання, якщо ви ще цього не зробили!

Навчання разом із Cisco поставляється з технологією приєднання класів практично до Webex, коли ваші інструктори пропонують це. Протягом цього часу ми пропонуємо вам почати готуватися до навчання з дому, скориставшись порадами та підказками нижче.

Explore Something New

Взявши курс вивчення в Мережевій академії Cisco. Поглибимось у такі теми, як Cybersecurity, Linux, IoT та Python. Використовуйте цей час, щоб принести користь.

Залишайтеся на зв'язку через віртуальне навчання

Global people infographic

Student Tips

Attending classes remotely using Webex:

  • Do practice meeting by yourself to get use to its features
  • If you have bandwidth issues, turn off your video
  • Remember to mute phone during lectures and unmute it for discussion time
  • Consider getting a headset to block out background noise
  • Remember to check Webex Teams class space regularly