Devam et

Mevcut küresel salgın sırasında uzaktan öğretmeye ve öğrenmeye bakarken, yardım edelim. Eğitimciler, öğrencilerinizle bağlantı kurmaya devam etmenize yardımcı olabiliriz. Öğrenciler, çalışmalarınıza devam etmenize yardımcı olabiliriz.

Cisco Networking Academy Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Laura Quintana'nın kişisel mesajlarını dinleyin.

Video Izle

 


Cisco size yardımcı olması için kolektif kaynaklarını, teknolojilerini ve deneyimlerini getiriyor. Dünyanın herhangi bir yerinde sürekli bağlantı ve işbirliği sağlamak Cisco için tasarlandı! Tüm Cisco Networking Academy ortaklarını, kurumlarını ve öğrencilerini - Cisco'da yeni olanlar ile birlikte - bu araçları kullanmaya davet ediyoruz.

Çünkü birlikte çalışmak bizi iyi zamanlarda ve zorlu zamanlarda birleştirir.

Existing instructors image

Mevcut eğitimciler

Uzaktan öğretime geçiş!

Size doğru teknolojiyi nasıl edineceğinizi, çalışma alanlarını nasıl kuracağınızı ve her yerden konferanslar vermeye nasıl başlayacağınızı göstereceğiz. Tek yapmanız gereken Cisco’nun Webex teknolojisini indirmek; bir web seminerine katılarak en iyi uygulamaları öğrenin ve ardından bazı öğretim ipuçlarını inceleyin.

 

Prospective instructors image

Aday eğitimciler

Çevrimiçi öğretimi kucaklayın ve her yerden çalışın!

Sizi sınıfının en iyisi öğrenme müfredatı, platformu ve kaynakları ile donatıyoruz. Böylece sınıf duvarlarını kırabilir ve daha fazla öğrenciye ulaşabilirsiniz. Eğitmen Stephanie Harvey, öğrencileriyle haftada bir veya iki kez Alaska'dan canlı oturumlar yaptığını söylüyor. Sen de yapabilirsin.

Students image

Öğrenciler

Henüz yapmadıysanız uzaktan öğrenmeye hazırlanın!

Cisco ile çalışmak, eğitmenleriniz bunu sunduğunda sınıflara neredeyse Webex ile katılma teknolojisiyle birlikte gelir. Bu süre zarfında, aşağıdaki ipuçlarına ve püf noktalara erişerek evden çalışmaya hazırlanmanızı öneririz.

Explore Something New

Cisco Networking Academy ile bir keşif kursu alarak. Siber Güvenlik, Linux, IoT ve Python gibi konulara girin. Size fayda sağlamak için bu zamanı kullanın.

Sanal öğrenme yoluyla bağlantıda kalın

Global people infographic

Student Tips

Attending classes remotely using Webex:

  • Do practice meeting by yourself to get use to its features
  • If you have bandwidth issues, turn off your video
  • Remember to mute phone during lectures and unmute it for discussion time
  • Consider getting a headset to block out background noise
  • Remember to check Webex Teams class space regularly