Βασικές αρχές κυβερνοασφάλειας

Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.)-KEDITH

course_img

Description

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι η «KEDITH Cisco Academy» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την κυβερνοασφάλεια. Η παρακολούθηση του προγράμματος θα γίνεται διαδικτυακά σε χρόνο και ρυθμό που θα επιλέγει ο κάθε ενδιαφερόμενος/η, ενώ ο εκτιμώμενος χρόνος παρακολούθησης είναι οι 30 ώρες. Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο από τώρα έως τις 28 Μαΐου του 2021.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος και των σχετικών εξετάσεων, δίνεται ψηφιακή βεβαίωση παρακολούθησης (Certification of Completion) και Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Digital Training Badge).

Περιεχόμενα του προγράμματος

Μάθε τα βασικά που χρειάζονται για την καταπολέμηση του Κυβερνοεγκλήματος

Μια και μόνο παραβίαση μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στη δυνατότητα μιας εταιρείας να λειτουργήσει σωστά, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποδιοργανώσει την καθημερινή δραστηριότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η ζήτηση επαγγελματιών με εξειδίκευση στην ασφάλεια διαρκώς αυξάνεται. Παρακολούθησε το μάθημα και ξεκίνα να αναπτύσσεις ολοκληρωμένη κατανόηση του κυβερνοεγκλήματος, των θεμελιωδών αρχών στην ασφάλεια δικτύων αλλά και τις τεχνολογίες και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την προστασία των δικτύων. Κατόπιν θα είσαι σε θέση να ακολουθήσεις έναν επαγγελματικό ρόλο στον τομέα των Δικτύων ή της Ασφάλειας. Το μάθημα προτείνεται σε όσους σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν μετέπειτα τα προγράμματα CCNA, CCNA CyberOps και CCNA Security

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε:

  • κατανοήσει τους ελέγχους ασφαλείας για δίκτυα, διακομιστές και εφαρμογές.
  • μάθει πολύτιμους υπεύθυνους ασφαλείας και πώς να αναπτύξετε συμμορφούμενες πολιτικές.
  • εφαρμόσει κατάλληλες διαδικασίες για εμπιστευτικότητα και διαθεσιμότητα δεδομένων.
  • αναπτύξει τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων χρησιμοποιώντας Cisco Packet Tracer.

Συμμετέχοντες

Το πρόγραμμα αποτελείται από 8 ενότητες και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο/η που θέλει να μάθει περισσότερα για την κυβερνοασφάλεια. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όσοι ενήλικες το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενες γνώσεις για την συμμετοχή. Βοηθητικό είναι αν οι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη παρακολουθήσει προηγουμένως το εισαγωγικό πρόγραμμα της Cisco «Introduction to Cybersecurity» (Εισαγωγή στην κυβερνοασφάλεια).

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό συμμετεχόντων.

Χώρος διεξαγωγής

Το μάθημα θα γίνει διαδικτυακά μέσω εργαλείων ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευόμενοι/-ες θα έχουν πρόσβαση σε όλη την διδακτέα ύλη (στην αγγλική γλώσσα) ηλεκτρονικά.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα ξεκινήσει ανεξαρτήτως αριθμού ενδιαφερομένων, ενώ προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος Cisco Networking Academy. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της KEDITH Cisco Academy επικοινωνήστε μαζί μας στο k.tsinari@kedith.gr

Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας!!! 

Course Details

Cyb.Ess.

Cybersecurity Essentials (English - 1.12)

25 Feb - 27 May 2021

Katerina Tsinari

Μάθε τα βασικά που χρειάζονται για την καταπολέμηση του Κυβερνοεγκλήματος, τις τεχνολογίες και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την προστασία των δικτύων. Ακολούθησε μια καριέρα στον τομέα των Δικτύων ή της Ασφάλειας.

Enroll now

Course has ended