Introduction to IoT

Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.)-KEDITH

course_img

Description

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι η «KEDITH Cisco Academy» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τo διαδίκτυο των πραγμάτων. Η παρακολούθηση του προγράμματος θα γίνεται διαδικτυακά σε χρόνο και ρυθμό που θα επιλέγει ο κάθε ενδιαφερόμενος/η, ενώ ο εκτιμώμενος χρόνος παρακολούθησης είναι οι 20 ώρες. Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο από 01 Φεβρουαρίου έως τις 24 Μαρτίου του 2021.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος και των σχετικών εξετάσεων, δίνεται ψηφιακή βεβαίωση παρακολούθησης (Certification of Completion) και Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Digital Training Badge).

Συμμετέχοντες

Το πρόγραμμα αποτελείται από 6 ενότητες και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο/η που θέλει να μάθει περισσότερα για το διαδίκτυο των πραγμάτων. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όσοι ενήλικες το επιθυμούν. Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενες γνώσεις για την συμμετοχή.  Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό συμμετεχόντων.

Χώρος διεξαγωγής

Το μάθημα θα γίνει διαδικτυακά μέσω εργαλείων ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευόμενοι/-ες θα έχουν πρόσβαση σε όλη την διδακτέα ύλη (στην αγγλική γλώσσα) ηλεκτρονικά.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, δίνεται πρόσβαση στα φόρουμ των εκπαιδευομένων, όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να αλληλεπιδράσετε με εκπαιδευτές και συμμαθητές.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα ξεκινήσει ανεξαρτήτως αριθμού ενδιαφερομένων, ενώ προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος Cisco Networking Academy. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της KEDITH Cisco Academy επικοινωνήστε μαζί μας στο k.tsinari@kedith.gr

Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας!!! 

#ΜεΤηνΚΕΔΗΘ

#ΔήμοςΘεσσαλονίκης

#ΝέεςΔράσεις

#Εξ_Αποστάσεως

#Μένουμε_Ασφαλείς

Course Details

Introduction to IoT

Introduction to IoT (English - 2.02)

18 Jan - 23 Mar 2021

Dimitris Tsaousoglou, Ioanna Kosmopoulou, Katerina Tsinari, Xenia Tsompanoglou

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων! Μάθετε πώς το Διαδίκτυο των Πραγμάτων αλλάζει τον κόσμο και τι δεξιότητες χρειάζονται για να αποκτήσετε μια καλά αμειβόμενη εργασία συμβάλλοντας στη μεταμόρφωση κάθε επιχείρησης.

Enroll now

O curso terminou