Entrepreneurship CIT-2018-EP

CareerIT NV

course_img

Description

De ondernemersgeest maakt vernieuwing, groei en welvaart mogelijk over de hele wereld en helpt bij het transformeren van de economische en sociale landschap. Op technologie gebaseerd ondernemerschap kan helpen bij het vinden van innovatieve oplossingen en zakelijke kansen om uitdagingen aan te gaan, persoonlijke prestaties en zakelijk succes mogelijk te maken. Het  kan ook zorgen voor het creëren van  banen om lokaal  de economie te laten groeien en ondersteunen.

De training Entrepreneurship leert je bedrijfs- en financiëlevaardigheden, attitudes en gedrag om je te helpen een onderneminggeest te ontwikkelen die je helpt om je leven als ondernemer te beginnen.

Je leert denken als een ondernemer. De Entrepreneurship training maakt gebruik van interactieve, online casestudy's om te laten zien hoe je netwerkvaardigheden kunt toepassen om een bedrijf te starten of je carrière vooruit te helpen om succesvol te worden als ondernemer.

  • Vergroot je zelfvertrouwen en persoonlijke motivatie.
  • Leer hoe u de behoeften en het ontwerp van de klanten voor hen vastlegt.
  • Verbeter leiderschapsvaardigheden en financiële basiskennis.
  • Meer informatie over het starten van verschillende soorten bedrijven, van een internetcafé tot een consulting service en meer.
  • Maak contact met de wereldwijde Cisco Networking Academy-community.

Course Details

Entrepreneurship CIT-2018-EP

Entrepreneurship (English - 1.01)

19 Aug 2018 - 20 Aug 2019

Ricardo W. Ost

Enroll now