Kyiv Polytechnic Institute Вступ до кібербезпеки

Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського

course_img

Description

УВАГА! РЕЄСТРАЦІЯ НА КУРС ЗАКРИТА!

В межах STEM-весни 2018 Програма Академій Cisco пропонує вчителям інформатики разом зі своїми учнями долучитися до вивчення курсу «Вступ до кібербезпеки» українською мовою.

«Вступ до кібербезпеки» - це курс програми академій Cisco, розрахований на 15 навчальних годин та доступний українською мовою. Детально про курс Ви дізнаєтеся після успішної реєстрації на нього, у Вашому навчальному кабінеті.

Всі учасники заходу отримають доступ до мультимедійних матеріалів курсу. Лекції за розділами курсу прочитають викладачі, які викладають кібербезпеку студентам у провідних університетах України.

Онлайн-уроки відбудуться кожен вівторок з 27 березня по 24 квітня о 14:20. Тривалість уроку – 45-55 хвилин.

Завершення курсу 30 квітня 2018р. Всі учасники отримають сертифікати про успішне завершення курсу «Вступ до кібербезпеки» за умови складання фінального тесту не нижче ніж на 60% та заповнення анкети «End of Course Feedback» (Відгук про курс).

При реєстрації необхідно дотримуватися наступних ВИМОГ:

1. Ім’я та прізвище вводити тільки латинськими літерами, використовуючи транслітерацію. І ТІЛЬКИ У ВКАЗАНІЙ ПОСЛІДОВНОСТІ: спочатку ІМ'Я потім ПРІЗВИЩЕ.

2. Не приймаються електронні скриньки заборонених доменів (наприклад, .ru, yandex). Приготуйте заздалегідь скриньку у прийнятному домені (наприклад, у @gmail.com, або на одному з українських поштових сервісів).

3. Необхідно вводити офіційну назву навчального закладу. Всі реєстранти з одного навчального закладу мають вводити назву однаково (однотипно).

Увага! Особи, які не виконали ці умови, сертифікати не отримують.

Course Details

Kyiv Polytechnic Institute Вступ до кібербезпеки

Introduction to Cybersecurity (Український - 2.00)

04 Mar - 23 May 2018

Nataliia Dzheniuk, Olena Domotenko, Vadym Poltorak, Nataliia Poliakova, Maksym Tolkachov

КПІ ім. Ігоря Сікорського, Онлайн уроки для школярів і студентів 2018

Enroll now

Курс завершен