Courses portfolio to cybersec

NTU «Dnipro Polytechnic»

course_img

Description

Ініціатива "Курси Академій Cisco: побудуй кар'єру в кібербезпеці"

Ініціатива "Курси Академій Cisco: побудуй кар'єру в кібербезпеці" складається з вебінару про портфоліо курсів з кібербезпеки та з безкоштовного навчання курсам "Introduction to Cybersecurity" (укр./англ. мовою), "Cybersecurity Essentials" (англ. мовою) та "CCNA CyberOps" (англ. мовою). Навчання проходитиме онлайн з підтримкою інструкторів. Для вивчення курсу "CCNA CyberOps" потрібно виконати умови оргкомітету. Участь в ініціативі безкоштовна. 

Увага! Долучитися до ініціативи можна до 1 липня 2018р

Доступ до курсу "Introduction to Cybersecurity" учасники отримують при реєстрації на ініціативу, завершення курсу - 8 липня. Початок курсу  "Cybersecurity Essentials" - 9 липня, завершення - 1 вересня. Початок курсу "CCNA CyberOps" - 9 липня, завершення - 10 жовтня. Для курсу "CCNA CyberOps" передбачені онлайн-лекції з трьох останніх розділів.

Оргкомітет: Центри підтримки академій Cisco НТУ КПІ ім. Сікорського, НУ "Дніпровська політехніка" та Центр підготовки інструкторів Cisco НУ "Львівська політехніка" при підтримці представництва Cisco в Україні.


При реєстрації необхідно вводити офіційну назву навчального закладу. 

Course Details

Build Your Career in Cybersecurity!

Introduction to Cybersecurity (Український - 2.00)

19 May - 31 Aug 2018

Olena Domotenko, Orest Kostiv, Yana Panferova, Leonid Tsvirkun

Побудуй свою кар'єру в Кібербезпеці

Enroll now

Курс завершен