AYD Cybersecurity 101

AYD

course_img

Description

Sibergüvenliğe Giriş Eğitimi'ne hoşgeldiniz.

2015 yılında 3500 kişinin başvurduğu Sibergüvenlik eğitimlerinin yeni versyonunu güncel eğitim içeriğiyle bu sene tekrar ediyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu eğitimlere dileyen herkes katılabilir.

Sibergüvenliğe Giriş Eğitimimize 30 Mayıs 2017 Salı akşamı online olarak başladık. Haziran 2017'de dördüncü son dersimizi gerçekleştirdik. Tüm ders videoları kayıt altına alındı. Kayıtlı dersleri izleyip egitimi tamamlayabilirsiniz. Eğitime kesin kaydınızı tamamlamak için Sağ Taraftaki "Sign Up Now" kısmında istenen bilgileri girip [ Adınız (First Name), Soyadınız (Last Name), E-posta Adresiniz (Email) ve Doğrulama Kodu (Text Verification) ] "Enroll Now" butonuna basmanız yeterlidir.

DUYURULAR:

  • Eğitim 15 Haziran 2017'de tamamlandı.
  • Eğitim videolarını izleyip, final sınavında %50 ve üzeri alanlar Cisco Networking Academy onaylı "Sibergüvenliğe Giriş" sertifikasına hak kazanacaktır.
  • Eğitim bir giriş eğitimidir. Herhangi bir ön şart bulunmamaktadır.
  • Eğitime kayıt olduktan sonra "netacad.com" sitesine giriş yapıp. "Introduction to Cybersecurity 101" sınıfını seçmeniz yeterlidir. Ders videolarına erişim, ders sunumları ve final sınavı gibi bilgileri bu sitede bulabilirsiniz.
  • Dersler Türkçe olarak anlatılmıştır. Ders sonundaki değerlendirme sınavı da Türkçe'dir.
  • Final sınavını tamamladıktan sonra egitim@agyoneticileri.org sitesine mail atarsanız sertifika ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşabiliriz.
  • Ders içeriklerine derse kayıt olup, netacad.com eğitim sistemine giriş yaptıktan sonra "AYD Cybersecurity 101" sınıfını seçerek erişebilirsiniz.
  • 2017 yılı online CCNA R&S eğitimimiz Temmuz ayında başladı. Eğitim ile ilgili detaylar için www.ag.org.tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
     

Saygılarımızla,

Ağ Yöneticileri Derneği

Course Details

AYD Cybersecurity 101

Introduction to Cybersecurity (English - 2.01)

09 May 2017 - 30 Apr 2018

Ozan Buk, Gokhan Akin

Enroll now

Course has ended