Cisco Partner Talent Program


Ben je een ambitieuze 4e jaars HBO student? En droom je van een uitdagende carrière in de IT? Dan is het Cisco Partner Talent Programma de plek voor jou!

In dit programma krijg je de kans om je afstudeerstage te lopen bij een van de belangrijkste partners van Cisco. Cisco werkt alleen samen met de meest toonaangevende en innovatie bedrijven in Nederland. Voorbeelden van Cisco partners in Nederland zijn: Axians, Simac en Consia. Naast het lopen van je afstudeerstage bij een van onze partners, doorloop je in dezelfde periode een certificeringstraject op kosten van jouw stagebedrijf! Binnen 6 maanden behaal je je industriële CCNA certificering. Met deze certificering opzak krijgt je carrièrestart een enorme boost! Je kunt bijvoorbeeld stage lopen op het gebied van netwerken, security, cloud oplossingen, datacenters en veel meer. Geef in je aanmelding aan waar je interesses liggen en we zoeken de juiste partner voor jou wensen!

Na je stage meteen een baan!

Tijdens je stage heb je volop gelegenheid om je in de kijker te spelen bij het stagebedrijf. Het gebeurt dan ook vaker wel dan niet dat je al tijdens deze periode een baan aangeboden krijgt! Kies je ervoor om indient te treden bij onze partner na je stage? Dan ga je. direct aansluitend op je stage, tijdens de eerste 6 maanden van je dienstverband verder met het certificeringstraject. Gedurende deze maanden werk je toe naar de CCNP-certificering. Heb je deze eenmaal behaald? Dan ligt de IT-wereld aan je voeten. In combinatie met je HBO diploma heb je nu alles in huis om een hele mooie carrière op te bouwen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Om je in te schrijven laat je hier je naam en e-mailadres achter. Wij nemen dan per email contact met je op. Vervolgens komt er een (telefonisch) gesprek om te kijken of je technische kennis voldoende aansluit op het programma. Daarna gaan we in overleg om te kijken welke Cisco partner het beste past bij jou als persoon en bij je stage wensen. De laatste stap is een gesprek met de partner om de stage voorwaarden en natuurlijk de stage opdracht te bespreken. En dan? Dan ga je beginnen aan je afstudeerstage!

Waarom het Cisco Partner Talent Programma?

Je krijgt een uitdagende afstudeerstage  bij een toonaangevend IT-bedrijf in Nederland.
Je krijgt de mogelijkheid 2 hoogwaardige wereldwijd erkende certificaten kosteloos te behalen.
Je krijgt de mogelijkheid jouw carrière een kick start te geven.
Je krijgt de kans in dienst te treden bij een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf in de IT-wereld.

Ben je klaar voor een vliegende carrière start?

Laat dan hier je naam en e-mailadres achter, en we nemen snel contact met je op!